Plattegrond & Deelnemerslijst

9 november 2022 | 10:00 uur – 17:00 uur

Op de beursvloer van de Nationale Sport Vakbeurs in de Evenementhal Gorinchem vind je de ultieme sportsfeer. De totale vloer is ingedeeld in diverse categorieën; buitensportaccommodatie (groen), binnensportaccommodatie (oranje) sportmaterialen (blauw), verenigingsondersteuning (geel) en sportkantine (paars). Hier kom je in contact met leveranciers en dienstverleners uit de sportsector.

Binnen elke categorie vind je verschillende podia en sportpleinen. Hier vinden de gehele dag inspirerende en interactieve programma’s plaats met bekende namen uit de Nederlandse sportwereld. Nabij het hoofdpodium vind je een terras waar je, onder het genot van een hapje en drankje, interessante presentatie kunt bijwonen.

Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs kom je in contact met ruim 200 leveranciers en dienstverleners. Een actueel overzicht van alle aanwezige exposanten vind je hieronder.

Vanaf mei 2022 vind je hieronder de deelnemerslijst

van de Nationale Sport Vakbeurs 2022.

Ook deelnemen aan de
Nationale Sport Vakbeurs?

Deelnemen met een beursstand kan al vanaf € 130,- per m2 (excl. 21% b.t.w.). De minimale afmeting van de stand is 9 m2 (3 x 3 meter). Dit is inclusief de volgende onderdelen:

Standaard standbouw (zwart)
Antraciete vloerbedekking
Duo-spots standverlichting
Naamvermelding op stand

Official partners