Expo-Line

Website    |    LinkedIn    |    Contact

Over Expo-Line

Europees fabrikant van belijningsproducten en groothandel in voetbalmateriaal.
Als een innovatief bedrijf is het onze missie te voorzien in klantvriendelijke topproducten en diensten die bijdragen tot de vereenvoudiging van het vrijwilligerswerk binnen het verenigingsleven in de voetbalsector.

Voetbalseizoen 2020-2021

2018 was een druk jaar vol nieuwigheden voor Expo-Line. We hebben onze belijningsrobot voorgesteld aan het grote publiek, tal van clubs geholpen met het uitzetten van velden, klanten bijgestaan met advies bij het kiezen van o.a. ballenvangers.

In het voetbalseizoen 2020-2021 gaan we uiteraard (net zoals 2019-2020) dezelfde weg bewandelen: vernieuwen en nog verbeteren voor een nog grotere klantentevredenheid. We blijven investeren in duurzaamheid en ecologie, biologisch afbreekbare producten en efficiëntie.

De plastic afvalberg: het blijft een heet hangijzer. Als sinds 2002 werkt Expo-Line aan zijn ecologische voetafdruk. Door het plaatsen van tankunits van 500 liter, het statiegeldsysteem op de jerrycans van 20 liter, de installatie van sonars die de inhoud van de tank meten en de optimalisatie van de logistiek.Hard werk loont! Intussen zijn onze inspanningen opgemerkt door tal van verenigingen en gemeentebesturen.
Op de beursvloer stellen we dit jaar weer met trots onze Robot Marker “Joakim” voor. Hij werkt volledig autonoom, wordt GPS-gestuurd door een gebruiksvriendelijke tablet. Aan de hand van de door u ingevoerde referentiepunten berekent hij de grootte van het veld en detecteert perfect waar de lijnen moeten komen. Lijnen trekken was nog nooit zo eenvoudig! Met z’n 30 kilogram is deze robot een lichtgewicht en dankzij de laatst ontwikkelingen in de technologie werkt hij heel zuinig

Interesse gewekt? Het Expo-Line team staat volledig ter jullie beschikking op de beursvloer.

Official partners