Twelve

Website    |    LinkedIn    |    Contact

Over Twelve

Wij zijn dé specialist in het ontwikkelen en implementeren van slimme betaaloplossingen. In 2007 hebben we de eerste kassa ontwikkeld speciaal voor amateursportverenigingen. Onze kassa is volledig gericht op gebruiksvriendelijkheid en inzicht. Zo kunnen alle vrijwilligers op sportverenigingen eenvoudig met onze kassa overweg.

Duidelijke overzicht

Daarnaast ontstaat er dankzij ons kassasysteem een duidelijk inzicht in het verbruik en de inkomsten van de kantine. Dit creëert een stuk bewustwording bij de sportverenigingen waardoor zij financieel gezonder worden. Dit heeft er toe geleid dat onze betaaloplossingen nu bij meer dan 2.500 sportverenigingen in Nederland en België staan.

Al snel was de amateursport niet de enige branche waar wij ons op konden richten. Het succes van onze kassa’s bij de amateursportverenigingen bereikte ook snel de stadions. Wat in het klein kon moest ook op grote schaal mogelijk zijn.
Inmiddels staat ons kassasysteem in de Johan Cruijf ArenA, het Philips Stadion en nog 14 andere sportstadions. Maar ook buiten de sportwereld zijn we actief. We ontzorgen onder andere klanten in de branches; events, horeca, catering, musea en zorg. Wij ondersteunen ondernemers, organisatoren en bestuurders op het gebied van betaaloplossingen om zo van hun initiatieven een steeds groter succes te maken. Wij zijn de twaalfde man voor onze klanten en staan 24/7 klaar om met een topsportmentaliteit iedereen te voorzien van een passende betaaloplossing. Count on us!

Official partners